Salgs- og handelsbetingelser

Pris og betaling
På webshoppen har du mulighed for at betale med enten Visa/Mastercard. Ved kreditkortbetaling: Beløbet bliver først trukket, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du godkendte ved købet. Når du bestiller for første gang, oprettes du som kunde i vores kundebase.

Levering
Levering af varer fra MBL Import anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. MBL Import sender til pakkeshop eller hjemmelevering med Postdanmark eller GLS. Alle priser med GLS er 45 DKK i fragt (0-1 kg) og 60 DKK i fragt (1-5 kg). Prisstigninger er grundet de internationale prisstigninger på markedet. Alle priser er ekskl. fragt og leveringsomkostninger. Vi bestræber os på at afsende dine varer inden for 1-3 hverdage, efter at vi har modtaget din ordre. Bemærk, i sommerperioden med høje temperaturer kan der være længere leveringstid på varerne, hvis der er længere leveringstid (ved restordre el. lign.), kontakter vi dig via e-mail. Hvis du ikke er hjemme på leveringsdagen, kan du normalt hente din pakke hos pakkeshoppen dagen efter. Opstår der forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. MBL Import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores samarbejdspartnere.

Risiko for varerne
Risikoen for varer bestilt hos MBL Import overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 3 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at du har fået den i hænde, bevarer du din fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omhu fra din side. OBS! Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Fortrydelsesret
Du har 3 dages returret, når du handler på webshoppen. Hvis du fortryder dit køb, kan du nægte at modtage bestilte varer, hvorved varerne tages retur. Fortryder du efter, at der er foretaget levering, kan varen returneres, såfremt den fremstår i samme stand og mængde som ved levering. Hvis du benytter sig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten af de returnerede varer.

Returvarer sendes til: MBL Import Lager, Virkelyst 1, 9400 Nørresundby.

Når varen er kommet retur, bliver den kontrolleret. Varen skal være ubrugt, og hvis varen er plomberet, skal Pacari Chocolate plombering være intakt. Såfremt varen lever op til betingelserne i fortrydelsesretten, vil tilbagebetale købesummen minus det oprindelige leveringsgebyr til din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis du vedlægger pakken en kopi af ordrebekræftelse og ordrenummer, oplysninger om kontonummer, navn og adresse, samt kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan betyde, at varens salgsværdi forringes, og dermed at fortrydelsesretten ophæves. Husk, at du har ansvaret for varen, indtil MBL Import har modtaget den. Det er kun anbefalet post og pakkepost, der er forsikret.

Reklamationsret
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra MBL Import skal påberåbes inden 14 dage, efter at du har opdaget fejlen, enten ved at sende en e-mail til info@mblimport.dk. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af holdbarhedsperioden. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til:
Pacari Chocolate Danmark/MBL Import
Strandvejen 9, 1. sal
9000 Aalborg

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at få adgang til ordren via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@mblimport.dk

Forbehold for prisfejl og udsolgte varer
Vi accepterer dit køb ved at sende varen til dig. Vi forbeholder os dog ret til ikke at afsende din bestilling, såfremt der har indsneget sig fejl i beskrivelser og priser vist på www.pacarichocolate.dk. Vi tager også forbehold for, at varen kan være udsolgt. I begge tilfælde informerer vi dig naturligvis om, at vi ikke er i stand til at ekspedere din ordre.

Forbehold for ændringer
MBl Import forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne
webside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.