Uimodståelige, bløde, svampede Veganske og glutenfri Chokolade Muffins. Hvem kan sige nej til det?
Perfekte til weekendkaffen, til fødselsdagsfesten eller til når du har brug for lid selv forkælelse.

Opskriften giver 6 stk

  • 150g mandel mel (malede mandler kan ligeledes bruges)
  • 25 g kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • En knivspids salt
  • 50 ml kokosolie
  • 50 kokossukker eller moscovadosukker
  • 40 ml vand
  • Es stort æble (skrællet og skåret i stykker)
  • 70% Chokolade stykker eller Pacaris Los Rios chokolade
  • 3 spsk vamt vand
  • 2 sps chia frø

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader
  2. Bland varmt vand og chia i skål og lad stå at trække i 10-15 min.
  3. Kom æblet og 40ml vand i en foodprocessor, blend til det har en glat konsistens. (æblemos, revet æble og bananmos kan også bruges)
  4. Flydende kokosolie og sukker kommes i en skål sammen med æblet, pisk sammen til det er jævnt.
  5. Tilføj nu de aktiverede chiafrø.
  6. I en ny skål blandes alle de tørre ingredienser. Blandes gradvist med den flydende blanding af kokosolie, æble og chiafrø.
  7. Til slut røres en håndfuld chokoladeknapper i dejen.
  8. Kom i seks muffins forme og bag i 15-18 min.

Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *