Om os

Hvorfor skal du vælge Pacari?

pacaris grundlæggere

Grundlæggerne af Pacari Chocolate, Santiago Peralta og Carla Barbotó, har bygget deres virksomhed på socialt og miljømæssigt bæredygtige principper for at sikre, at chokoladeproduktionen understøtter lokalsamfundets og landets trivsel. Ordet Pacari betyder "natur" på Quechua, et sprog som tales i Andesregionen.

Siden 2002 har Pacari Chocolate arbejdet med tusindvis af lokale kakaoavlere for at bevare den oprindelige Arriba Nacional kakao og skabe den første enkelt-oprindelse (Single Region) økologiske chokolade. Pacari Chocolate er det eneste chokoladeproducent i verden som er Demeter certificeret. Med andre ord er vores chokolade biodynamisk.

Den økologiske chokolade indeholder kun nøje udvalgte ingredienser og er udelukkende fremstillet i Ecuador. Pacari Chocolate har  udviklet over 40 forskellige økologiske chokoladebarer og kakaoprodukter som til sammen har vundet mere end 300 priser til det prestigefyldte show International Chocolate Awards.

Gode grunde til at vælge Pacari Chocolate

Bæredygtighed

Pacari køber kun kakao fra økologisk certificeret gårde. Dette sikrer en bæredygtig og miljøvenlig kakaoproduktion. Alle produkter er lavet med 100% økologiske og naturlige ingredienser. Hos Pacari Chocolate er alt fra kakaobønne til chokoladebar produceret lokalt i Ecuador, og alt vores chokolade er bæredygtigt, økologiske og fair trade.

Socialt ansvarlighed

Pacari er en Ecuadoriansk familieejet virksomhed, som mener at virksomheder fra udviklingslande, har pligt til at hjælpe med at sikre kakaoproduktionen og kakaoavlernes levebrød. Pacari samarbejder direkte med 3500 familier i Ecuador og beskytter dermed lokalsamfundet. Herunder betaler Pacari landmændene og arbejderne en højere løn end markedspriserne for at sikre at de lokale retfærdigt kompenseres for deres produkt og hårde arbejde.

Miljøbevidst

Pacari bekymrer sig om miljøet og arbejder på mange måder for at beskytte det uvurderlige og uerstattelige genetiske lager af Ecuadoriansk kakao. Herunder ved udelukkende at arbejde sammen med lokale kakaoavlere, fremfor at etablere egne kakaoplantager. Dette giver arbejde til lokalsamfundets kakaodyrkere og sørger for at kakaodyrkningen sker bæredygtigt og miljøbevidst.

De bedste ingredienser

Pacari Chocolate bruger kun de allerfineste og bedste økologiske Ecuadorianske kakaobønner, Arriba Nacional i alle deres produkter. Disse bønner er klassificeret som "fino de aroma" og er kendt for deres rige, frugtagtig smag med noter af floral. Det har også medført, at Pacari har vundet over 300 International Chocolate Awards for vores chokolade.

Velegnet til alle typer forbrugere

Hele Pacari Chocolate serien egner sig perfekt til veganere, sundhedsbevidste, kræsne og etiske forbrugere, da virksomheden producerer økologisk chokolade på en bæredygtig måde som også kommer lokalsamfundets kakaodyrkere til gode. Tilmed er hele Pacari Chokolade serien fri for gluten, soja, mælk, nødder, palmeolie og andre kunstige ingredienser. Vi har også en række chokoladebarer som er velegnet til diabetikere.

certifikater pacari chocolate