Hos Pacari byder vi de gyldne farve og de kølige dage velkomne, da de med sig, bringer muligheden for at bringe hygge ind i stuerne.

Her har giver et bud på de lækreste græskar – havregryn – chokolade cookies. Perfekte til store og små på en eftermiddag med kastanje-dyr, græskar udskæring, kaffe eller til de helt tidlige juleforberedelser.

Opskriften giver 15 cookies,

Ingredienser:

  • 200g græskar pure (gerne fra dagen før)
  • 2 spsk flydende kokosolie
  • 1 æg
  • 6 spsk kokossukker eller muscovadosukker
  • 130g havregryn
  • 80g havremel
  • 50g 70% chokolade fra Pacari,
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk krydernelliker
  • 1/2 tsk seriøst kardemomme

Fremgangsmåde:
Dagen før. Skær et lille græskar i mindre stykker og kog eller damp græskarstykkerne i ~25 minutter, til de er bløde. Blend græskar til det er blevet en ensformig, blød pure.

  1. Forvarm ovnen til 190 grader.
  2. Pisk ægget og tilføj sukker. Når æg og sukker er godt pisket, tilføjes græskar puré.
  3. Tilsæt havregryn, mel og krydderier, og bland godt.
  4. Skær chokoladen i mindre stykker, og bland det i dejen.
  5. Form 15 cookies og kom dem på en smurt bradepande. 6) cookies bages i 25 minutter, til de er let gyldne og dufter lækkert.

Lad dem afkøle helt, inden de nydes med en god kop kaffe. ☕

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *