Når omstændighederne påbyder at vi må holde os mere inde, er det godt med små projekter.
Denne uimodståelig Brownie er det perfekt bage-projekt, hvor både store og små kan være med!

  • 140 g kokosolie eller smør
  • 160 g rørsukker
  • 2 æg
  • 110 g havremel
  • 80g kakaopulver
  • 1.5 tsk instant kaffe pulver
  • ¾ tsk bagepulver
  • Til ganache
  • 1.5 dl mandelmælk
  • 100 g minimum 70% chokolade fra Pacari
  • 2 spsk maizena
  • 2 spsk ahorn sirup
  • 1 tsk instant kaffe
  • Pynt: kaffebønner overtrukket med chokolade fra @pacaridanmark

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 150 grader
  2. I en lille gryde blandes fedtstof og sukker. Rør godt i et par minutter og sæt til side til senere.
  3. Pisk æggene sammen i en røreskål. Si og tilføj resten af de tørre ingredienser, med undtagelse af melet.
  4. Tilføj vores sukkerblanding til røreskålen og bland godt.
  5. Si mel i dejen, så der undgås klumper. Bland godt og kom dejen i en smurt springform

Til denne opskrift er brugt en springform på 22×22.

  1. Bag brownien i 20 minutter, 150 grader, nederst i ovnen.
  2. Øg til 175 grader og bag kagen 3 minutter mere.
  3. Mens kagen køler af, laves chokoladeganachen.

Chokoladeganache

  1. Varm 1dl mælk i en gryde. Tilføj kaffe og den hakkede chokolade.
  2. I en kop, blandes resten af mælken (0,5 dl) med maizena. Bland til der ingen klumper er tilbage.
  3. Kom maizena-blandingen i den smeltede chokolade og rør indtil det næsten koger.
  4. Tilføj sødestof.
  5. Dekorer den afkølede kage med chokolade ganache og pynt med de overtrukne kaffebønner.     

ENJOY!                        

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *