• 200g revet rødbede.
  • 75g havremel eller andet groft mel.
  • 4 æg
  • 75 g smør eller neutral olie
  • 75 g 70% chokolade fra Pacari
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 1 tsk bagepulver
  • En knivspids salt

Evt. kanel, revet appelsinskræl eller kardemomme efter smag.

Til cremen

  • Flødeost a la Philadelphia
  • Rå rødbedesat
  • Et par dræber stevia (honning, flormelis eller andet sødestof)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Smelt chokoladen over vandbad sammen med fedtstof.
  3. Pisk æggene indtil luftige, og tilsæt sukker og vanilje.
  4. I den piskede blanding, vendes mel og bagepulver forsigtigt i.
  5. Til sidst tilsættes den revne rødbede, sammen med chokolade og krydderier.
  6. Røres forsigtigt til dejen er ensformig.
  7. Bages ved 180 grader i 20-25 min.
  8. Dekorer de afkølede muffins med cremen, og nyd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *