Chokolademuffins med rødbede

200g revet rødbede. 75g havremel eller andet groft mel. 4 æg 75 g smør eller neutral olie 75 g 70% chokolade fra Pacari 1 spsk vanilje ekstrakt 1 tsk bagepulver En knivspids salt Evt. kanel, revet appelsinskræl eller kardemomme efter smag. Til cremen Flødeost a la Philadelphia Rå rødbedesat Et par dræber stevia (honning, flormelis … Read More

Veganske og glutenfri Chokolade muffins

Uimodståelige, bløde, svampede Veganske og glutenfri Chokolade Muffins. Hvem kan sige nej til det? Perfekte til weekendkaffen, til fødselsdagsfesten eller til når du har brug for lid selv forkælelse. Opskriften giver 6 stk 150g mandel mel (malede mandler kan ligeledes bruges) 25 g kakaopulver 1 tsk bagepulver En knivspids salt 50 ml kokosolie 50 kokossukker … Read More

Græskar-Havregryn-Chokolade Cookies

Hos Pacari byder vi de gyldne farve og de kølige dage velkomne, da de med sig, bringer muligheden for at bringe hygge ind i stuerne. Her har giver et bud på de lækreste græskar – havregryn – chokolade cookies. Perfekte til store og små på en eftermiddag med kastanje-dyr, græskar udskæring, kaffe eller til de … Read More

Dobbelt Chokolade Brownie

Når omstændighederne påbyder at vi må holde os mere inde, er det godt med små projekter. Denne uimodståelig Brownie er det perfekt bage-projekt, hvor både store og små kan være med! 140 g kokosolie eller smør 160 g rørsukker 2 æg 110 g havremel 80g kakaopulver 1.5 tsk instant kaffe pulver ¾ tsk bagepulver Til … Read More

Kakaoens Historie

Kakaoens historie er lang og omgærdet af mystik, og til den dag i dag, er kakaoens præcise oprindelse endnu ukendt. Af flere blev kakaofrugten anset som en gave fra guderne. Frugtens lilla frø gjorde kakaoen til en eksklusiv spise kun for dem af høj status; og med kakaoen skabte de en bitter, blodrød drik Xocolat, … Read More